Hotel

Crystal Hotel & Event Center je smešten u Pećincima u srcu Srema na samo 25 km od Beogradskog aerodroma, na 35 km od Beograda i 40 km od Novog Sada. Blizina auto-puta E-70 Beograd – Zagreb (krak evropskog Koridora 10) čini, takođe veliku prednost. U okviru objekta je dostupan i besplatni parking za više od 250 vozila sa obezbeđenim video nadzorom.

Enterijer

Crystal Hotel & Event Center sa enterijerom u kome dominiraju tople boje i prirodni materijali, poput čistog, punog drveta, kamena i zelenila, izdvojio se kao savršeno mesto gde ćete provesti Vama važne trenutke u životu – uživajući u luksuzu i posebnoj atmosferi, potvrđujući istinu da sve dobre stvari privlače upravo svojom specifičnom energijom, koju su u ovom slučaju mnogi prepoznali kao sebi blisku.

Izleti

U želji da vam boravak u našem hotelu učinimo zanimljivijim i sadržajnijim u saradanji sa turističkom agencijom Rednek obezbedili smo vam jednodnevene izlete na Frušku goru tokom kojih možete posetiti čuvene fruškogorske vinarije i manastire, kao i obilazak specijalog rezervata prirode – Obedske bare i drugih sremskih autentičnih lokaliteta.

Šta se nalazi oko nas?TURISTIČKI OBILASCI