CRYSTAL HOTEL & EVENT CENTER – PEĆINCI

Ketering


Crystal Hotel & Event Center

Crystal catering, koji posluje u sklopu Crystal Hotel & Event Centra, je tu da vam omogući organizaciju vrhunskog dogadjaja i posluženja, kako u samom centru tako i u Vašem prostoru.

Bilo da je reč o privatnoj ili poslovnoj proslavi, Crystal catering je uvek brz i pouzdan, kako "na terenu" tako i "kod kuće".

Crystal catering je specijalizovan za organizaciju i izvođenje najsloženijeg vida cateringa, koji zahteva ozbiljnu logistiku, jake proizvodne kapacitete, inventar savremenog dizajna i visoko - kvalifikovano osoblje.

Sva pažnja je usmerena na želje i zahteve klijenata, kojima se pristupa individualno, kreirajući tako potpuno originalan koncept događaja, samim tim i određenog tipa cateringa u skladu sa datim eventom.

Crystal Hotel & Event Center

Crystal catering u sklopu svoje ponude ima jedinstvene, inovativne menije, potpuno prilagodljive zahtevima klijenata.

Inspirisani bogatim iskustvom stečenim u pripremi hrane i pića, kao i celokupnoj organizaciji različitih vrsta evenata u okviru Crystal Hotela & Event centra, odlučili smo da isto primenimo i u bilo kom drugom prostoru, kako u enterijeru tako i eksterijeru, a za koji se klijent odlučio.

Maksimalna posvećenost svakom klijentu rezultuje događajem koji se pamti i koji trajno impresionira sve one koji imaju tu privilegiju da prisustvuju istom.

Bilo da želite da u prisustvi najbližih rođaka i prijatelja proslavite svoje venčanje ili vama važne trenutke, ili pak ukažete čast poslovnim partnerima i zajedno proslavite značajne uspehe u poslovanju vaše firme, događaj kojim ćete to obeležiti mora da ispunjava najviše.

Klikom na dugme preuzmite "Catering brochure 2017"


Catering brochure 2017