CRYSTAL HOTEL & EVENT CENTER – PEĆINCI

Prostor za sve vrste događaja


Crystal Hotel & Event Center savršeno je mesto gde ćete sa razlogom pozvati prijatelje da zajedno proslavite najlepše trenutke u životu ili povesti zaposlene i poslovne partnere na celodnevno druženje uz predavanja i seminare. Njegov ambijent je idealan za organizaciju venčanja, banketa, koktela, gala večera, prijema i ostalih vrsta svečanosti - različite veličine i koncepta.

Svaki od ovih događaja se organizuje sa podjednakom posvećenošću, na najvišem mogućem nivou, kako u vizuelno – estetskom smislu, tako i kada je reč o tehničkoj podršci, samoj usluzi i specijalitetima koji će se naći na meniju. Cilj je biti drugačiji, poseban, autentičan, izaći van uobičajenih okvira i ostati dostojan pamćenja – ističu iz Crystal Hotel & Event Centra.

Kapacitet

Crystal Hotel & Event Center ima 2 zasebne sale ukupnog kapaciteta 540 + 140 sedećih mesta u postavci za svadbe i sve vrste proslava, odnosno, 1.100 stajaćih mesta, što ga čini više nego idealnim prostorom za održavanje koktela, prijema i sličnih događaja.


Sva pažnja usmerena je na želje klijenata kojima se pristupa individualno, kreirajući potpuno originalan koncept proslave, tako što vodimo računa o svakom detalju. Važno je pomenuti da za svadbene proslave dajemo dosta dodatnih pogodnosti, poput VIP sale sa pogledom na svečanu, apartmana za mladence uz doručak u sobi, kao i besplatne večere mladencima za godišnjicu braka i mnoge druge pogodnosti u našem restoranu.

Crystal Hotel & Event Center
Kapaciteti - Crystal Hotel & Event Center