CRYSTAL HOTEL & EVENT CENTER – PEĆINCI

Banket & Konferens


Crystal Hotel & Event Center

Crystal Hotel & Event Center je savršeno mesto gde ćete sa razlogom povesti prijatelje da zajedno proslavite najlepše trenutke ili povesti zaposlene kao i poslovne partnere na celodnevno druženje uz predavanja i seminare.

Prelepi ambijent predstavlja specijalizovano mesto za proslave venčanja, banketa, prijeme kao i ostale vrste svečanosti. Crystal ima 2 multifunkcionalne sale koje su pogodne za održavanje svih vrsta privatnih i poslovnih događaja.

Konferens

Crystal Hotel & Event Center nudi atraktivne, multifunkcionalne sale i prostor za konferencije, sastanke ili koorporativne događaje. Sve sale nude fleksibilnost u postavkama za razne namene. Idealne su za seminare, prezentacije, treninge, tim bildinge, radionice, koktele ili privatne ručkove i večere.

Sve sale su klimatizovane i imaju besplatan WiFi bežični internet.
Naš profesionalni i iskusni Banquet & Events tim je uvek na raspolaganju da Vam pruži punu podršku i savete koji su potrebni kako bi događaj protekao uspešno.
Sva pažnja je usmerena na želje klijenta kojima se pristupa individualno, kreirajući potpuno originalan koncept događaja.

Klikom na dugme preuzmite "Banqueting & Conference brochure 2017"


Banqueting & Conference brochure 2017